Bestuur / Dirigent


Logo Promise


Jaap Bolt

 

Voorzitter

Lenie Tacken

Algemeen Bestuurslid (Muziekcommissie)

Freddy Kluiver

 

Secretaris

Fenna Helmink

Penningmeester

 
     

Annemarie Freiberger

Algemeen Bestuurslid                    (Representatie)

   
     
     

 

Over onze dirigent 

Bert Bakker is sinds september 2022 onze dirigent.

 

Over onze pianist

Bij optredens is de pianobegeleiding sinds maart 2020 in handen van Josephine Lie, zij studeert momenteel piano aan het ArtEZ  Conservatorium in Zwolle.

Mijn naam is Josephine Lie en ik woon in Zwolle.

Ik begon mijn eerste pianoles toen ik 3,5 jaar was. Mijn ouders en grootouders houden van muziek. Ze zingen in koor, spelen een beetje gitaar en piano. Maar tijdens mijn tienerjaren, toen ik begon te spelen in concerten, meedeed aan wedstrijden en als begeleiding van een kinderkoor, had ik meer interesse in muziek maken omdat ik vind dat muziek mensen samenbrengt.

Ik heb een masterdiploma in klassieke piano uitvoeringen.

Vanaf mijn kinderjaren tot nu speel ik piano. Ik hou van muziek maken omdat het een manier is om mezelf beter te begrijpen. En muziek kan stemming, sfeer en mensen veranderen. Het is een manier van communiceren.

Momenteel werk ik met het Promise koor. En verder geef ik pianolessen aan jonge kinderen en tieners. Ook geef ik online muziektheorielessen aan buitenlandse studenten. Naast lesgeven begeleid ik ook instrumentalisten bij concerten.

Ik vind het leuk om kinderen muziek te leren. Als ik lesgeef, leer ik ook veel van hen. Ik hoop mensen meer bewust te maken van muziek, zodat ze kunnen genieten van het maken en genieten van muziek in hun leven.

Wanneer ik naar de repetitie van het Promise koor ga, voel ik een vertrouwdheid, vriendelijkheid en warmte . Ik hou van het gevoel deel uit te maken van iets groots en mijn steentje bij te dragen met muziek. Het is een inspirerende en plezierige ervaring.